maanantai 28. tammikuuta 2013

Pari juttua jotka nyt ehdottomasti tarvitsen

Menin myös mainitsemaan näistä tarvitsemistani asioista äidilleni, oli taas ihan eri mieltä tavaroiden tarpeellisuudesta. Mutta onneksi olen sen verran aikuinen, että kykenen ohittamaan äitini kommentit ja edelleen harkitsen seuraavien esineiden hankkimista (tosi kypsää, huomaatte pian):



 
 
 
 Tetrislamppu. Palat ovat vapaasti siirreltävissä,eli jokainen voi muokata lampusta omanlaisensa, erilaisen vaikka joka päivä jos on nopea kyllästymään. Tämä nyt ei kauheasti perusteluja kaipaa, tämä on saatava, kuuluu listalle "vakavasti harkittavat ostokset". Noiden palojen kiinnityssysteemi jäi vähän epäselväksi, vaikka tuotekuvauksen luin. Onkohan se mallia "kestää pienet tönäisyt" vai enemmän luokkaa "romahtaa kasaan kun lapsi ensi kerran tökkää sormella"? Ok, taitaa tarvita vielä hieman harkintaa.

 Herätyskello. Kuva varmaan kertookin idean: möly ei vaimene, ennen kuin olet onnistunut painelemaan vilkkuvia lamppuja niiden vilkkumisjärjestyksen mukaan. Minä ihan oikeasti tarvitsen herätyskellon, joten tämä olisi hyödyllinen hankinta. Ideakin tässä on loistava, päivä on taatusti pilalla, kun ensimmäiset minuutit heräämisen jälkeen mukiloi vilkkuvia valoja joiden järjestyksestä tuskin on mitään käryä.


Tätä minä en tarvitse, en kehtaa edes puolivakavissaan väittää niin. Mutta liiketunnistimella toimiva karkkiautomaatti, ei tällainen sokeriaddikti paljon muuta voisi elämältä toivoa. Kuuluu samaan sarjaan pehmiskoneen kanssa, niistä voi ja kannattaa vain haaveilla. 



2 kommenttia:

  1. ELÄ NYT VIITTI..! TETRIS LAMPPU <3_____<3 En tiennyt tuollaisia edes olevan? Mistä noita saa ja muuttuuko ihminen vekaiseksi sellaisen haalittuaan ? Miksei sun äitis ymmärrä noiden tarpeellisuutta? Kaikkihan tarvitsevat valoa kotiin eli lamppu on fiksuin ratkaisu (mutta astetta coolimpi tuo teikän valinta), herätyskello (hehee) ja ok tuon viimeisen tarpeellisuus ei ehkä ole luokkaa pakko vaan luokkaa ÄLÄ TEE SITÄ!! :D Mutta toisaalta, tulis hyvä mieli ja sais energiaa nameista jotka vaan tipahtelisivat suuhun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa täältä -> http://www.coolstuff.fi/ Ja niin, karkkiautomaattia ei edes mulla ehkä olis pokkaa ostaa, se vain on sellainen "jos mikä tahansa olisi mahdollista eikä syöminen vaikuttaisi ulkomuotoon, omistaisin sata karkkiautomaattia". Tuo tetris-lamppu kyllä kiinnostaa, mutta en oikeasti tajua miten ne muka on kiinni toisissaan ja kestääkö se hökötys sitten mitään.

      Poista