maanantai 21. tammikuuta 2013

Joku jossain teki tutkimuksen

En jaksa palata lukemaan kuka ja missä, mutta tutkimus koski sitä mikä tekee naiset onnellisiksi.

Tässä tulee se top 20 omien kommenttieni kera:

1. Yllättävä halaus rakkaalta
-Ok, ihan ymmärrettävää ja kivaa. Mutta kyllä se ei-yllättäväkin on ihan yhtä kivaa. Yllätyin tosin siitä, että tämä oli ykkösenä. No minä olenkin erakkoluonne, minut saisi onnelliseksi melkein helpommin sillä, että antaa minun olla rauhassa silloin kun näytän sitä kaipaavan. Ei mitään yllättäviä halauksia niihin hetkiin tai tulee turpaan.

2. Mukavat alusvaatteet
-Indeed! Raskausaikana tajusin ensimmäistä kertaa, että mukavuus keulii seksikkyyden edelle milloin tahansa. Tosin helppohan allekirjoittaneen on panostaa mukavuuteen, kun ainut silmäpari joka minua alusvaatteisillaan näkee on tuo 6kk ikäinen mies.


3. Se, että joku sanoo naisen laihtuneen
-Jos oikeasti on laihtunut niin ok. Tunsin joskus ihmisen, joka AINA tavatessamme kysyi olenko laihtunut. No en oo,mut kiitti kysymästä. Sitä tahtia jos olisin laihtunut kun ko henkilö kyseli, olisin jo miinuksella. Eli ei, tämä ei saa minua onnelliseksi.

4. Onnistuneen lahjan ostaminen
-Jep, kaiken itsekkyyteni takaa löytyy ihminen joka rakastaa lahjojen antamista. Se tunne, kun löytää jonkun Juuri Oikean lahjan lähentelee jonkinlaista euforiaa.

5. Seksikkäät alusvaatteet
-Katso kohta 2. Nämä kaksi asiaa, seksikkyys ja mukavuus kun harvoin kulkevat käsikädessä. Super seksikäs voi olla mukava, mutta super mukava harvoin on seksikäs. Jos tiedossa on kiihkeä ilta uuden rakkaan kanssa, voi alimman vaatekerran seksikkyys olla tärkein kriteeri asua valitessa, muutoin panostan edelleenkin tuohon mukavuuteen. (en äkkiseltään keksi mitään kamalampaa kuin persvakoon tunkevat alkkarit ja huonosti istuvat rintsikat)


6. Löydöt kaupassa
-Aika hetkellistä onnea, jollei sitten satu löytämään sitä vuosia himoitsemaansa 500 euron takkia alennusmyynnistä kympillä, sellainen löytö pitää onnellisena pidempään.

7. Kukkien saaminen
-OSTAKAA MIEHET JOSKUS SELLAISIA KUKKIA JOTKA SÄILYVÄT. Ei aina niitä leikkokukkia, ne kun nahistuvat liian nopeasti (minun hoidossani vieläkin nopeammin). Paras saamani kukka oli jokin viherkasvi, mikä kukoisti melkein pari vuotta. Kuoli sillä aikaa, kun olin synnyttämässä ja sairaalassa ja vauvahuumassa. Sitäpaitsi, on paljon parempiakin lahjoja mitä naiselle voi antaa. (katso esim. kohta 11)

8. Lahjan saaminen
-Kyllä, jos lahjan antamisen motiivi on vilpitön. Ei mitään anteeksipyyntölahjoja. Niin ja pakko sanoa, vaikka kamalalta kuulostaakin: en osaa iloita lahjasta joka kertoo minulle, ettei lahjan antaja ole yhtään miettinyt onko lahja minun näköiseni. Varsinkaan, jos lahjan antajan mielestäni pitäisi vähän osata jo arvioida mistä pidän ja mistä en.

9. Se, että joku kertoo naisen näyttävän ikäistään nuoremmalta
-No mieluummin kuin vanhemmalta, mutta ei tuo tässä iässä vielä onnelliseksi tee.

10. Tuntematon kehuu naisen tyyliä
-Ok, vaikka samapa tuo on mitä joku minun tyylistäni (tyylittömyydestäni) tykkää.

11. Suklaapatukan avaaminen
-Kyllä! Myös sen syöminen. Myös suklaalevyn, suklaaleivoksen, suklaarasian, suklaapikkuleipien ja suklaakastikkeen syöminen tekevät onnelliseksi.

12. Joku kysyy, mistä nainen on hankkinut jonkun asian
-Ei kyllä tee yhtään onnelliseksi. Lähinnä miettisin, että aikooko se idiootti nyt mennä ja ostaa samanlaisen itselleenkin, vähänkö on  dorkaa jos meillä sitten on samanlaiset hatut päässä huomenna. Riippuu siis vähän asiastakin.

13. Vanhan ystävän kanssa juttelu
- Kyllä. Myös uuden ystävän kanssa juttelu.

14. Mahtuminen vaatteisiin, joita luuli liian pieniksi
-Kyllä!

15. Hyvän kirjan lukeminen
-Jep.

16. Puhtaat hampaat
-Omat vai jonkun muun? No molemmissa tapauksissa kyllä. Tosin onnellisuus ehkä vähän liioiteltu käsite tässä yhteydessä, sanoisin ennemminkin, että puhtaat hampaat ovat mukavat itseä ja kanssaihmisiä ajatellen.

17. Se, että joku laittaa naiselle ruokaa
-Kyllä. Varsinkin nykyään, kun oma aika on kortilla. Että tervetuloa tänne kokkailemaan!

18. Shoppailu
-Katso kohta 6, minusta aika sama asia.

19. Se, että joku huomaa uuden kampauksen
-Huh, toivottavasti kukaan ei ikinä kiinnitä huomiota minun kampauksiini, niihin ei nimittäin kukaan ole koskaan panostanut. Eli ei todellakaan.

20. Kunnon halaus lapselta
-Varmasti. Varsinkin sitten, kun halaus on muutakin kuin tuon poikasen "halaus" joka päätyy aina siihen, että pienillä hampaillaan yrittää jyrsiä leukaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti