torstai 6. syyskuuta 2012

Älyttömät aamuherätykset ja märinää

Klo 5.00 on hieno aika herätä. Lapsen mielestä. Ei siinä mitään muuten, mutta pyykkien ja tiskien ja yleisen hengailun (sisältäen toki lapsen hoitoon liittyvät toimenpiteet) jälkeen kello on edelleen niin vähän, ettei kannata lähteä mihinkään. Meinasin jo pakata lapsen vaunuihin ja suunnata kohti kauppaa, mutta onneksi tarkistin ko. liikkeen aukioloajat ja selvisi, ettei kauheasti ennen kymmentä kannata mennä norkoilemaan oven taakse tai tulee pitkä odotus.

Pitäisi tehdä jonkinmoinen kirppiskierros taas tänään, mutta minulla on pieni ärsytys jo valmiiksi. Tämä johtuu viime viikon kokemuksista liittyen asioihin joista jokainen kirppiksiä säännällisesti käyttävä varmaan marisee joskus, mutta marisen vielä minäkin. Asia yksi: Ihan sama onko se kassi/paita/maljakko tuotu ulkomailta tai ollut oma lemppari, käytetty on käytetty ja hinnan pitäisi olla sen mukainen. Sama koskee näitä "vähän pidetty" tai "melkein kuin uusi" -merkintöjä. Jos haluan maksaa uuden tuotteen verran, haen sen kaupasta. (tiedän, ei tyhmä ole se joka pyytää vaan se joka maksaa, mutta silti.) Asia kaksi: Mitä hittoa jotkut tekevät vaatteilleen, että saavat niistä sellaisia kovia/haalistuneita korppuja??? Tähän tahtoisin oikeasti jonkunlaisen selityksen. Lukeeko kukaan enää vaatteiden pesuohjeita, ne kun ovat siellä ihan syystä. Ja vaikka jättäisi lukemattakin, niin miten puuvillaisen ja hyvälaatuisen vaatekappaleen saa pestyä sellaiseksi karheaksi koppuraksi joita kirppiksillä ihan liian usein näkee? Minä en ymmärrä. OPETELKAA IHMISET HUOLTAMAAN VAATTEITANNE OIKEIN, kiitos.

Tekisi mieli avautua hieman itsekkäistä vaunullisista kanssamatkustajista busseissa (vievät koko vaunuille varatun tilan eivätkä tee tilaa, vaikka joku muukin pyrkisi kyytiin vaunujen kanssa), mutta jätän sen myöhempään.

Meikäläisen sängyssä alkaa olla ahdasta

1 kommentti:

  1. Täällä meillä onneksi porukka on tehnty busseissa tilaa kun ollaan kömmitty tytön kanssa kyytiin. Itseasiassa oon ollut todistamassa sellaistakin tilannetta että kahden vaunupaikan busiin meitä änkesi kolme vaunulista ja hyvin mentin tiiviissä tunnelmissa toisen rengas toisen renkaan päällä. :D

    Mut joo noi kirppis jutut.. Huoh. Just kun systerin aknssa pistettiin kirppispöytä niin maksimihinta täysin pitämättömillekkin vaatteille oli se kolme euroa. Silti koko pöydästä tuli 97e vaikka melkeen kaikki vaatteet lähti 1.5e hintaan. :D Jos haluaa ansaita rahaa niin töihin. Jos haluaa päästä vaatteistaan eroon mukavalla tavalla niin kirppikselle. Daijuja tyyppejä indeed. Varsinkin olis noloa pyytää jostain kauhtuneesta kainaloista keltaisista t-paidoista yhtään mitään rahaa. Ja noitahan näkee. Hyh hyh.

    Mun onneksi meillä ollaan tasaannuttu aamu seiskan herätyksiin nyt. JEeee :D Tsemppiä vaan jos hän aikoo herätä pitkiä aikoja noin aikaisin Meillähän se meni just viideltä aikalailla aamuherätykset ne ekat pari kuukautta.. Ei kivaa tiedän ja koen tuskaisuutesi.

    VastaaPoista