sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ihan vaan itselle muistiin

Että se RANCH on se hyvän makuinen dippijauhe, kun taas BARBEQUE se kamala. Aina sekoitan ne ja valitsen väärän. Pitäs varmaa syödä useammin dippejä niin pysyisi mielessä, kolme kertaa vuodessa on liian vähän.

ps. Älkää nyt sentään kuvitelko, että sipsejä täällä syön. Ehei. Vihannestikkuja dippailen. Kroppa ei kestä sipsien sisältämää suolamäärää, pari kourallista jos syön, niin aamulla on sellainen turvotus ettei kehtaa edes lähi Siwaan mennä.

ps2. Olen allerginen tuolle dipille. Ihottumaa pukkaa nyt jo. Tiesin sen siis etukäteen kyllä, mutta halu voitti järjen ja tässä sitä taas ollaan. Arvatkaa miksi taas vaihteeksi viihdyn paremmin pitkähihaisissa paidoissa? Töissä edellisvuonna jopa kenttäpäällikkö vähän järkyttyi käsivarsieni kunnosta, kysyi hieman vihjaillen, että haluaisinko ehkä pitkähihaisen paidan töihin. En halunnut, siellä kun hikoili jo valmiiksi niin paljon, että pitkähihaisessa olisin kuivunut rusinaksi tunnissa.

Onpa ihottumapainotteista nykyään nämä jutut. Enjoy.

2 kommenttia:

  1. Tärkeä muistiinpano. Barbequeen ei kannata sotkeentua.

    Kokeilepas joskus tätä dippiä: kermaviiliä, sitruunamehua (tiiviste käy ihan hyvin), mustapippuria (reilusti), ruohosipulia (kuivattu käy) + suolaa sen verran että maut tulee esiin.

    Tyrmäävän hyvää. Vaikka itse sanonkin.

    VastaaPoista