maanantai 22. lokakuuta 2012

Aijaijai

Rasti seinään, lapsi nukahti omaan sänkyynsä ihan itsekseen! Bileet, wuhuu!

Mulla itselläni on helvetillinen selkähartianiskakylki -jumitus. Kyyhötän tässä koneen äärelläkin naurettavassa asennossa, hartiat jännittyneinä, mutten pysty rentouttamaan asentoa ilman oikeaan hartiaan/käteen iskevää kipua. Ai TÄHÄN ne viittasivat jo siellä sairaalassa, kun puhuivat ergonomisista imetysasennoista ja ryhdistä ja muista jutuista, jotka sivuutin ei-niin-tärkeinä asioina. Olen yrittänyt venytellä ja itsekseni painella ja hieroa kipeimpiä kohtia, mutta ei omat kädet riitä mihinkään hyödylliseen hierontaan. Yritin veljelleni ehdottaa, että mitenkä olis jos tulisin käymään ja runnoisi vähän noita hartioita. Ei vastausta, ei jää paljon tulkinnan varaa mikä oli hänen mielipiteensä asiasta.

Kirppiskierros tänään paljasti taas ihan uskomattomia myynti-yrityksiä. Paras ja ehdottomasti maininnan arvoinen oli korillinen joulupaperiin käärittyjä, myymättä jääneitä (tämä tosin oli ihan oma oletukseni) kamoja. Kyllä! Siinä myytiin sikaa säkissä, muutaman euron hinnalla olisi saanut itselleen kivan pikku paketin, jonka sisällöstä ei ollut edes vinkkejä. Ovela yritys, pahoin pelkään ettei menekki ole toivotunlainen.

To Do -lista tälle viikolle:

-ikkunoiden pesu (mukana menossa kissa ja vauva, tosi hauskaa hommaa!)
-pienien vauvanvaatteiden jatkosijoituspaikan pohdinta
-VENYTTELYÄ ja muuta tehokasta lihasjumeja parantavaa, tähän täytyy paneutua tosissaan niin kauan kuin vielä kykenen liikkumaan ylipäätään
-kylmäkellarin siivous. Tämä on pelottava homma, siitä on aikaa kun kävin siellä viimeksi. Voi olla, että osa sisällöstä kävelee vastaan jo itsekseen.
-naapurin teloitus. NO EI NYT OIKEASTI, mutta 3vrk keski-ikäisten alkkisten ryyppybileitä riitti. En voi nykyään enää hakata patteria mielenosoituksena naapureille, lapsi saa slaagin jos kesken sen unien alan paukuttaa.

4 kommenttia:

 1. Jaa mitkä ergonomiset imetysasennot? Onko sellaisia oikeasti? :D Itsehän kärsin (luultavasti) ajoittaisesta huimaamisesta sen takia kun niskat jumittaa niin pahasti. Pakotat sen veljesi murjomaan selkääsi edes 10 minuuttia Sanot että eihän hän halua sinun pyörtyvät jonnekin keskelle katua ja iskevän päätäsi katukivetykseen.

  Naapurit kuriin! Vaikka poliisin avulla jos ei muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurien häiriköinti on tosi satunnaista, yleensä kuukausiin sieltä ei kuulu hiiskahdustakaan ja sitten pari päivää äksöniä. En jaksa sen takia soittaa poliiseja, suurempi vaiva kuin aiheutunut haitta:D

   Ergonomisia imetysasentoja ei ole, jos haluaa samaan aikaan imettäessään tehdä jotain. Ja koska imetys vie ainakin meillä useamman tunnin päivässä, en tod. pysty vain imettämään, siis pakko olla kone tai kirja tai lehti tms. viihdykkeenä. Se siitä ergonomiasta kun yrität kurkotella näppikselle tai käännellä lehden sivuja ilman, että lapsi hermostuu ja menettaa otteensa tissistä.

   Poista
 2. Epäergonomiaa täälläkin imetysasennot täynnä. Voi vitsit, kun oisit ollut viimeksi siellä joogassa! Oli just hyviä juttuja niskajumeihin liittyen. En halua siis pyöritellä veistä haavassa, vaan näytän sulle huomenna kerholla ne jutut. Jos muistan. Koitahan muistuttaa. ;D

  Ja mäkin muuten näin ne samat paketit siellä kirpparilla. Huh huh, kukahan niitä ostaa? Jotkut kyllä on niin uteliaita, että saattavat vaikka ostaakkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, niinpä tietysti oli kun olin poissa:D Muistuttelen sua huomenna! Tää on onneksi helppo muistettava, jumit ilmoittelee kiitettävän usein itsestään, ei pääse unohtumaan ;)

   ps. Ne paketit olikin 80snt kappale eikä muutaman euron kuten väitin. Mutta silti. Tekis tosin mieli ostaa ihan vaan jotta tietäisin mitä sisältävät. Olispa itsepalvelukassa, en kehtaa viedä sellaista pakettia sinne kassalle.

   Poista