lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tekemisen "puute"

On hirmuisen vaikea keksiä enää tekemistä mitä a) jaksaisi tehdä ja b) voisi huoletta tehdä ilman pelkoa siitä, että jos lähtö synnärille tuleekin yllättäen, ei se tekeminen jää kesken ja jätä kotiin jonkinlaista kaaosta. En haluaisi palata laitokselta pikkuisen nyytin kanssa kotiin, jossa odottaa joku keskeneräinen, levälleen jäänyt projekti. Kaikki pikkunäpertely alkaa olla jo tehty, enkä ole niin kovin luovalla tuulella, että jaksaisin alkaa maalaamaan tai aloittaa lisää käsitöitä tms. Kysymys kuuluukin, mihin ihmiset kuluttavat aikansa raskauden viimeisinä päivinä/viikkoina? Ei minun vointini edelleenkään mikään este tekemiselle ole, mutta kuumuus rajoittaa mm. bussissa istumista (mieluummin en istu ollenkaan, en näillä keleillä).

Olen kyllä varsinainen erakko muutenkin välillä, että ei haittaa yhtään vaikka päiväkausia touhuilen omissa oloissani, poistuen ulos vain kauppaan tai kissan kanssa hengaamaan. Pidän tästä rauhallisesta elämänrytmistä ja päivistä, joiden huikeimmat elämykset liittyvät lähinnä siihen mitä teen ruuaksi tai kävelläänkö kissan kanssa ehkä jonnekin kauemmas missä ei olla ennen ulkoiltu.


Maanantaina saan uuden jääkaapin tuon vanhan rakkaan (paskan) tilalle. Sitä ennen ei kyllä tarvis lapsosen vielä syntyä siis, sen jälkeen saa tulla vaikka heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti