perjantai 17. helmikuuta 2012

Rakas joulupukki, tässä ensi jouluksi pari lahjavinkkiä

Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa. (no en haasta ketään,kunhan nyt halusin itse avautua tästä aiheesta)


1. Tällainen nopeustestikone, en tiedä sen virallista nimeä 
Ehkä maailman koukuttavin ja raivostuttavin pelikone, jota rakastan kuitenkin koko sydämestäni. Joskus laivalla oli lasten leikkipaikalla tällainen ILMAINEN versio, mitä vielä muutama vuosi takaperinkin kehtasin käydä kerran tai pari näpyttelemässä, mutta sitten ne perkeleet menivät poistamaan ne ilmaiset koneet. Nykyään löytyy vain niitä maksullisia, ja vaikka tuo kuinka kivaa onkin, niin vituttaa kyllä maksaa siitä että saa läiskiä erivärisiä nappeja eri järjestyksessä.
2. Pehmiskone
No tarviiko muka selittää häh? Voisin elää pelkällä pehmiksellä.


3. Kelluntatankki
Kävin tällaisessa joskus pari vuotta takaperin, kun sain supereilta ystäviltäni lahjakortin tuollaiseen rentoutuskelluntaan. Tunti tuollaisessa maksoi silloin muistaakseni 50e (no nolla euroa tietty allekirjoittaneelle, kun se lahjakortti oli), ja se oli jotain maailmaan taivaallisinta. Siinä unohti itsensä ja olemassaolonsa, kellui jonnekin tajunnan tuolle puolen ja olisin mieluusti jäänyt sinne. Mutta ne SAATANAN kellunnat ovat kiellettyjä raskaana olevilta, selvitin tämän asian edellispäivänä, kun aloin selvittää onko tässä lähistöllä tuollaista mahdollisuutta tällä hetkellä. Kysynpä vaan, että miksi ihmeessä en saa raskaana ollessani kellua? (en jaksa soittaa ja kysyä oikeasti) Tuohan siis perustuu sensoriseen deprivointiin, eli pyritään poistamaan kaikki aistiärsykkeet, jolloin mieli pääsee vapaasti vaeltelemaan ties missä, eikä koko ajan palaudu todellisuuteen ärsykkeiden kautta.  En tiedä voisiko tuota käyttää edes päivittäin, voisi jäädä koko elämä elämättä, kun kelluisin tuolla päivä toisensa perään.


4. Pyöreä sänky, plussaa jos vielä tuollainen roikkuva versio
Ei tälle ole mitään järkiperäistä selitystä, olis vaan maailman siisteintä omistaa tuollainen. 5. Huopikkaat
Sellaiset kunnon vanhanajan huopikkaat! Pienenä meillä oli sellaiset, tekisi mieli ostaa nytkin, mutta budjetti ei anna periksi. Lämpöä, pehmeyttä, keveyttä. Kaikkea sitä ne ainakin silloin pienenä edustivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti