keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jäärä

Meidän uunissamme ei ole valoa. Mitä ilmeisimmin lamppu palanut, sillä muutoin kyseinen kodinkone hoitaa tehtävänsä mallikkaasti. Reippaana tyttönä olen hankkinut uuden lampunkin jo, mutta paikalleen sitä en ole voinut laittaa. Se saamarin lampun kupu/suojus/mikäikinäonkaannimeltään ei nimittäin hievahdakaan paikaltaan, ei edes semisti väkivaltaa käyttämällä.

Äitini ehdotti huoltomiehen kutsumista apuun. "No ei todellakaan kuulu huoltomiehelle vaihtaa uusavuttomien uunin lamppua!" oli kiukkuinen vastaukseni ehdotukseen. Ok, meillä ei siis jatkossakaan ole uunissa valoa.

Liesituulettimen valo posahti äskeittäin myös. Samanmoinen ongelma, sitä valon edessä olevaa lasia ei saa millään konstilla irti. Kutsunko apua? No en todellakaan hei, kato en oo uusavuton, oon ärsyttävän omatoiminen ja pärjäävä.

ps. Jos joku tietää miten sen uunin lampun saa vaihdettua niin vinkkejä otetaan vastaan, voin laittaa myöhemmin kuvan kyseisestä kohdasta niin ymmärrätte ehkä paremmin mikä on ongelma.

ps. vol2. Ärsyttävää, että tiettyjen opettajien on nähtävästi käsittämättömän vaikeaa vastata kohtuullisella aikataululla TÄRKEISIIN sähköposteihin, joiden vastauksella olisi kiire. Kuten esimerkiksi olisiko minun nyt oltava tuolla jo parhaillaan menossa olevalla opintojaksolla nestehoitoon liittyen. No ei mikään kiire, kohta jakso loppuu niin en tee tiedolla enää mitään. Ja ihmetteleville tiedoksi, koska koulumme joutui säästölinjalle, niin tätä kontaktiopetusta ei käytännössä juurikaan ole, eli ei ole mahdollisuutta marssia tunnille ja kysyä olenko oikeassa paikassa. Opiskelu on itsenäistä, eli matskut nettiin ja lukekaa sieltä. Mutta ilman opettajaa minä en voi jaksolle ilmoittautua enkä niitä matskuja mistään näe. Onko pyllystä? No vähän on joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti