maanantai 16. joulukuuta 2013

Eräänlainen aallonpohja

Eilen meinasin tulla kirjoittamaan aiheesta univelat+yksinäisyys = vitutus. Koska sellaisen vinkumisen lukemista ei jaksa kukaan, päätin (tavallaan) tehdä asialle jotain. Lähdin tutkimusretkelle nettideittailun pariin.

Voi jumaleissön. En oikein tiedä mistä aloittaa purkamaan tätä hämmennystäni. Ensinnäkin, ylitin (alitin?) itseni ja väsäsin profiilin. Profiilin tarkoitus oli lähinnä päästä tarkemmin tutustumaan meininkiin ja palstan ihmisiin, siksi ainoat profiilista löytyvät tiedot ovat ikäni ja sivilisäätyni kera asuinpaikkakunnan yms. perustiedot. Kuvittelin, ettei kukaan dille lähde pokailemaan naista joka ei sanallakaan vaivaudu itseään esittelemään, vaan saan rauhassa vakoilla aikani ennen lopullista mielipiteen muodostusta. Mitä vielä! Viestiä pukkaa toisensa perään ja niiden sisältö on vähintääkin hämmentävää.

Ensimmäisessä viestissä hyvin vahvasti keski-ikäinen (melkein kävisi isästäni) mies tarjosi minulle matkaa ja ylläpitoa ("rahaa et tarvitse täällä ollenkaan") Hampuriin luokseen. Ei kuulemma mitään velvoitteita, seurani riittää. Alla oli lueteltu ajankohdat, jolloin matka voisi toteutua. Kaiken huipuksi viesti ei vaikuta miltään vitsiltä tai huijaukselta, vaan joku olisi oikeasti valmis maksamaan random yh:n elämää luonaan. Hyvä diili hei, meitsi pakkaa heti lapsen ja itsensä ja lähtee!  Lupaava alku nettideittailu-uralleni.

Seuraavana oli viesti, jossa fyysisistä toimista kanssani tarjottiin rahaa. You know. Oikein nousukiitoa tää nettideittailu!

Tämän jälkeen oli perus "no mitäs neiti etsii, mitäs kuuluu" läpinää paljon. Kuinka laimeaa.

Minuun iskee ihan hillitön halu alkaa vetää överiksi tuolla kaikki, vastailla mitä sattuu ja katsoa miten tosissaan kukakin on. Tästä syystä hillitsen näppini ja deletoin yhteydenotot, koska ei olisi reilua pelleillä niiden kanssa, jotka ihan oikeasti yrittävät.

ps. Jotkut miehet saisivat vähän realisoida naisille asettamiaan kriteereitä. Jos pituutta saa olla 180cm ja painoa max 60kg, niin aika mallin mitoissa on etsittävät. Ovatkohan mahtaneet miehet laskeskella millaisia painoindeksejä noilla asettamillaan mitoilla saavat? Eikä pahalla, mutta ei ainakaan kuvien perusteella nuo miehet ihan samassa sarjassa kilpaile mallien kanssa.

Palaan tähän aiheeseen varmasti vielä, mikäli ko. palstalla vielä hetkenkin pyörin. Rapsaa pukkaa siis myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti