maanantai 7. lokakuuta 2013

Mä en kerkee bloggaa...

...mä leikkelen paperia! Näperrysintoni on tällä kertaa siis siirtynyt paperien pariin. Kimmokkeen tähän sain löytäessäni kadoksissa olleen askarteluveitseni, uusien terien hankkimisen jälkeen se on ollut menoa. Tässä hieman todistusianeistoa puuhailuistani.


Mitään monimutkaisempaa ei vielä ole valmiina, mutta noita mahdollisesti kortteihin ja/tai seinälle päätyviä pikkukuvia jo aikamoinen läjä. Vaativammat jutut vain valmistuvat niin kovin hitaasti, pikkutarkkaa hommaa nähkääs. Leikkaaminen on siitä p*skamainen taiteenlaji, että jos mokaa, niin se oli sitten siinä, takaisin sitä palaa ei enää saa. Vuorokaudessa on myös hyvin vähän työskentelyaikaa, ainakin meidän taloudessa. Lapsi ei nuku päivisin kotona ollenkaan, eli vasta lapsen siirtyessä yöunille voin kaivaa sakset ja veitsen esiin ja aloittaa hommat. Tämä tarkoittaa suuria valintoja: istunko koneella vai leikkelenkö paperia? Tällä hetkellä paperi vie voiton. Joten adios, palaan taas jossain vaiheessa raportoimaan mihin suuntaan tilanne etenee.


EDIT: Jos aihe yhtään enempää kiinnostaa -> googleen kun kirjoittaa paper cutting kuvahaun puolelle, niin johan aukeaa silmät sen suhteen, mitä kaikkea paperia leikkelemällä voikaan saada aikaan.

2 kommenttia:

 1. Vau vua vau!! Mulla ei ole käynyt mielessäkään että tuollaisiakin voi thdä. Vaikka onhan joku joulunalla ikkunaan tehtävien "Lumihiutaleiden" teko ihan normaalia. :D Mullakin on paperiveitsiä vaikka kuinka. VOisin koettaa myös jotian jännää ja näyttää sulle tuloksen. Siis joskus tulevaisuudessa.. Ei nyt. Ei varmaan koko viikolla. Mutta aika hieno homma saisa tehtyä vaikka joululahjoiksi jotain itse. Kiitos ihan mielettömästä ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole ihan hyvä vaan! Mulla lähti tää(kin) yllättäen vähän lapasesta ja nyt on jos jonkinlaista korttia ja koristetta joka paikka täynnä. Nooh, ehkä pitää vaan nyt ahkerasti lähetellä joulukortteja ja muutenkin lahjoitella omia tuotoksia lähipiirille :D

   Jään odottelemaan mitä sinä saat aikaan. Mutta ei paineita, ymmärrän et saattaa kestää vähän tai vähän enemmänkin, ennen kuin ehdit/jaksat/kykenet mitään näpertelemään :)

   Poista