lauantai 28. syyskuuta 2013

Lätäkköleikkejä

Olen nukkunut pari yötä lattialla erään kokeen vuoksi. Tarkoitus oli selvittää, nukkuuko lapsi paremmin nukkuessaan yksin. Ei nuku. Tämä tieto ei varsinaisesti yllätä, ottaen huomioon mitä kaikkea muuta on kokeiltu.

17 kertaa herättiin viime yönä. Seitsemäntoistavitunkertaa. Että ei ainakaan diggaa yksin nukkumisesta nähtävästi.

Aamuäreyttä helpotti aamuvarhainen ulkoilu. Hermot saavat lepoa, kun lapsi keskittyy jalassa roikkumisen sijaan juoksentelemaan pitkin pihoja. Samalla tuli myös testattu, ovatko äitini ostamat rukkaset vedenkestävät. Eivät ole. Mutta vesilätäkköleikit näyttivät olevan käsien kastumisen arvoisia.

ps. Lapsi siis nukkuu vieressäni, siksi testin ajaksi jouduin itse lattialla. Omaa sänkyä lapsella ei tätä nykyä enää edes ole, pinnasängystä oppi tulemaan pois eikä seuraavan hankintaan ole vielä varaa, joten jatkamme perhepedissä kunnes taloudellinen tilanne sallii sängyn hankkimisen. Että jos joku tietää mistä saisi taaperolle soveltuvan sängyn edullisesti/ilmaiseksi, niin saa vinkata.

4 kommenttia:

 1. Me löydettiin Facebookin kirppikseltä 20€ jatkettava lasten sänky, ihana sellainen, olisi siitä kyllä enemmänkin maksanut, jos olisi pyydetty.
  Pinnasänky kun jouduttiin uusia, ostettiin kaupasta brion pinnis malli kappale poistohintaan 20€.

  Tietty pitää vähän haukkana olla ja väliin aika tarkkaan tiirailla, että löytyiskö.. :)
  Yks tapa voisi tietysti olla, että laittaa lähikaupan seinään ostetaan-ilmoituksen, monilta kun saattaa ylimääräisenä löytyä,muttei vain viitsi kuvata ja ilmottaa, että olisi ylimääräinen.. :)

  Meillä kävi kuitenkin niin, että patjat ia petarit oli kalliimmat, kuin koko tytön sänky.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tahtoo olla, että ne patjat yms. maksaa monesti enemmän kuin itse sänky. Sen vuoksi halpaa/ilmaista etsinkin :)

   Poista
 2. Kannattaa katsoa vaikka tori.fi ! Sieltä löyty ainakin nopsaan kaikk<ea mahdollista. Ja netissä on joku roskalava . jotain? Mistä saa oikeasti ilmaiseksi viakka mitä. Varmasti sänkyjäkin. Toristakin. Tsemppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi taas ihan himmee tsägä tämänkin asian kanssa! Muutama tunti siitä, kun olin äidilleni vinkunut että tarvisin mieluiten ilmaiseksi tai tosi halvalla poikaselle sängyn, niin äiti ilmoittaa et hänen työkaverinsa laittoi naamakirjaan ilmoituksen myyvänsä poikansa jatkettavan sängyn. Saadaan sen mukana ensihätään patjakin, uskallan ottaa kun tuttu perhe eikä mikään iänikuisen vanha edes se patja. Ja mikä parasta, saadaan sänky kotiinkuljetuksella niiltä :) Mullahan on aina se ongelma, että autottomana on hankala esim. tori.fi:n kautta isompaa tavaraa hakea, kun ei myyjät yleensä pysty tai halua alkaa niitä tavaroitaan kuljettelemaan mihinkään.

   Eli seuraavaksi meillä alkaakin sitten projekti Lapsi Omaan Sänkyyn. Huuh, katsotaan mitä siitä tulee, ei yöt tästä paljon voi huonontua niin ei ole onneksi paljon menetettävää :D

   Poista