lauantai 14. syyskuuta 2013

Kauhea kirppismania

Haluaisin myydä pois mm. KAIKEN. Ostakaa pois, viekää mennessänne, hus pois kaikki turha!

Tämähän tarkoittaa siis sitä, että olen vihdoin saanut raahattua ylimääräisiä kamojani kirppikselle. Kävi meinaan ihan älytön tsägä! Sain 10vrk ilmaista myyntiaikaa juuri avatulla kirppiksellä, kiitos arvonnan johon en itse asiassa edes tiennyt osallistuneeni. Nyt kullan kiilto silmissä pyörin ympäri kämppää miettien, mitä vielä voisin viedä myyntiin, mistä joku saattaisi maksaa jotain. Ja toim.huom., ihan pilkkahintaan lähtee suurin osa tavaroista, esim. kirjat euron kipale, samoin dvd:t, suurin osa vauvanvaatteista 1-2e/kpl ja sitä rataa. Minä ihan tosissani haluan niistä eroon.

Samalla tuli myös pohdittua tätä päivän polttavaa kysymystä, nimittäin aionko säästää poikasen vaatteita sille mahdolliselle seuraavalle lapselle? Tai ennemminkin mietin, että pitäisikö minun niin tehdä.
En ole tekemässä niin.

Pienen pistoksen tunnen jossain sydämen tienoilla hinnoitellessani kaikki pienet vaatteet kirppispinoihin, mutta minulla on tähän ihan järkevä syy. Nimittäin en tiedä tuleeko koskaan sitä toista. Minulla ei ole miestä eikä vientiä, joten lähiaikojen lisääntymisestä on turha haaveilla. ( Tuohon liittyen "todisteena", että viettelen tässä ihan justiinsa vuosipäivää, 2 vuotta ilman minkään näköistä säpinää tai seksiä, edes lähestymisyritystä miespuoliselta, repikää siitä. Silloin kun voidaan alkaa puhua vuosista monikossa, niin voi jo heittää hyvästit toiveille parisuhde-elämästä jatkossakaan.) Jos sitten vuosien jälkeen löytyisikin joku ja jossain vaiheessa saisin päähäni haluta seuraavan lapsen, niin maksaisiko se vaivaa esimerkiksi 10 vuotta säilöä noita potkareita ja myssyjä ja bodyja? Tässä on kuitenkin sen verran vielä pelivaraa tuon lisääntymisajankohdan kansa, että hyvinkin voin vielä vuosikymmenen odottaa ja siltikin lapsen saaminen olisi mahdollista, ainakin noin niinkuin teoreettisesti, jos biologiselta kantilta asiaa katsotaan. Meinaan on hirmuisen pitkä aika vaikkapa tuo 10 vuotta rahdata mukanaan kasaa vauvanvaatteita, jollei tiedä onko niille käyttöä ylipäätään, tai että tykkääkö niistä sitten noin pitkän ajan päästä enää.

Ja ihan tosissaan, etsikää käsiinne jokin lastenvaatekuvasto vaikka 10 vuoden takaa. Väitän, että silläkin saralla muoti ja mieltymykset muuttuvat. Joistain tykkää aina ja joistain ei koskaan, mutta kyllä se yleinen vallitseva tapa vaatettaa lapsi on se, mikä hyvin pitkälti vaikuttaa siihen omaankiin mieltymykseen.

Joten en säilytä vaatteita. Olen julma äiti.

5 kommenttia:

 1. Ou maii. Oli kyllä ikävää luettavaa että kaksi vuotta ilman seksiä.. :IJa tosi reilua multa voivotella asiaa sulle täällä. Sanompa vaan että tsemppiä vielä jatkoon. Kyllä varmana sulle irtoaa jos pystyisit joskus lähteä metsästämään penistä. (itseasiassa nyt tämä kuulostaa vasta ihan älyttömän tyhmälle.. piti kysyä omalta poikakaverilta joka lojuu sohvalla että voinko edes kirjoittaa sulle näin, hän vastasi että ehkä sinä et halua irtosuhteita, totta!). Jep. Mutta pistä vaan ne pienet vaatteet eteenpäin. Joskus jos siltä tuntuu että tarvitsee uusia niin sitten vaan ostaa uusia. ;)

  Meikä roudasi juuri lähes kaikki Ketaleen omat pienet vaatteet ystävän pienelle pojalle. Ihana vapaus ylimääräisitä ja täysin tällä hetkellä turhista vaatteista. Omat liian pienet mekotkin pitäisi myydä. Niitä en raaski tosin ihan euron taikka kahden hintaan myydä. Ne on aika hienoja oikeasti ja surettaa että eivät mahdu päälle enää ikinä.

  Kivaa kirpparointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jemmasin mäkin pari vaatekappaletta, ihan vaan muistoksi :) Mutta muut tosiaan oon jo myynyt tai myyn parhaillaan pois.

   Hahah, joo kyllä mulle voi tolleen kirjoittaa, en oo mitenkään herkkää tai herkästi loukkaantuvaa tyyppiä :D Mutta niinkun sanoit, niin ei toisaalta kyllä nappaa mikään irtosuhteen metsästyskään. Jos saisin vapaaillan ja voisin käyttää sen miten tahansa, niin en haluis tuhlata sitä johonkin tuntemattomaan ihmiseen. Tai jotain. En osaa selittää oikein hyvin, mut se ei ole se mitä mä haen.

   Poista
  2. Paitsi jos olis joku ihan super kuuma tuntematon mies, sit voisin tuhlata aikaani siihen. Et ilmoittakaa jos näkyy sellaisia. terv. säälittävä sinkkuäiti -88

   Poista
  3. Hihihi. Kyllä mulla olikin sellanen fiilis että "tunnetaan" jo toisemme sen verran hyvin joten voi kirjoittaa sievistelemättäkin.

   Ihanat sinkkumiehet siis ilmoittautuoot! Tiedä vaikka näillä tämän meidän keskustelun hakusanoilla joku eksyisi pommittaan sulle nyt viestejä tänne? ;)

   Oikean vapaaillan käyttäisin itse mieluiten sohvalla jonkun hyvän sarjan ja kulhollisen salaattia kera.

   Poista
 2. Olen myös viime aikoina yrittänyt hankkiutua eroon kaikesta sellaisesta tavarasta, jota ei ole ehdottoman tarpeellista säilyttää. Tarpeellisen voi toki ymmärtää tässä laajasti niin, että joku tavara voi olla tarpeellinen vain siksi, että siitä on mulle aidosti iloa. Mutta yritän olla säilömättä mitään vain ajatuksella, että jos tätä joskus vielä tarttis.

  2 vuotta ilman seksiä ja kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen ei todellakaan oo mikään loppuelämää määrittävä tekijä :).

  Ja se ettei yhden illan suhteet kiinnosta on ihan ymmärrettävää, ei kai ne todellakaan oo mikään oletusarvo tai kaikkien juttu.

  T. Sinkkumies, oon tosin sulle liian vanha ja ihanuuskin jääköön katsojan arvioitavaksi :D

  VastaaPoista