tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ei ne miehet mitään tarkoita

Aion nyt sohaista muurahaispesää tikulla ja väittää tietäväni jotain asiasta mistä en ehkä mitään tiedäkään. Miehistä nimittäin.

Tämän tarpeen avautua aiheesta aiheutti ystäväni viestillään, jonka sisältö oli jotakuinkin tämä: Mies
pyysi minut joku päivä luokseen kahville/syömään, mitä se sillä tarkoittaa?

Voin kertoa vastauksen tähän, se mies ei tarkoita sillä yhtään mitään. Siis mitään muuta, kuin mitä siinä viestissä lukee. Miehet eivät yleensäkään tarkoita yhtään mitään, eivät siinä mielessä miten naiset aina ajattelevat. Monen tuntemani naisen mielestä miehet puhuvat ja varsinkin kirjoittavat jotain salaperäistä koodikieltä jonka koodin murtaminen on lähes mahdotonta. Piilotettuja merkityksiä, vihjauksia, käänteisiä merkityksiä. Sanamuotoja ja lauserakenteita syynätään ja analysoidaan tunteja. "Miksi se sanoi että ´joku päivä´ kahville eikä ehdottanut mitään päivää, tarkoittaaks se sit tosissaan sitä"? "Se sanoi, et mun seurassa oli kivaa. Mitä se kivalla tarkoittaa, et onks se kuitenkin huono se pelkkä kiva?"  "Mitä se meinas sillä huokaisulla, kesken leffan huokaisi tosi kuuluvasti?"

Ei hitto naiset. Kuunnelkaa itseänne. Yhtä aikaa huvittavaa ja kamalaa. Eniten minua kauhistuttaa tässä älyttömässä analysoinnissa se, että minä en tahtoisi omien sanojeni ja viestieni joutuvan moiseen syyniin. Koska jollei joku mies nyt tätä tiennyt, niin voin paljastaa yhden asian: osa naisista paljastaa varsinkin lähimmille ystävilleen jotakuinkin kaiken: miesten lähettämät viestit, sanomat sanat, jopa sängyssä tapahtuva toiminta jaetaan hyvin yksityiskohtaisesti. Minä tiedän monen ystäväni seksielämästä paljon enemmän kuin haluaisin tai miten paljon mies varmaan haluaisi kenenkään tietävän. Yksi ystäväni lähettää usein kaikki tapailemansa miehen viestit minulle ihan sellaisinaan, jotta voi keskustella niistä sitten kanssani. En haluaisi olla se mies.

Mutta alan jo eksyä alkuperäisestä aiheesta. Tiivistettynä: muistakaa naiset, että eivät miehet tarkoita mitään millään ja varmasti toivovat, että osaatte pitää edes jotkin asiat vain teidän välisinä, vaikka ne petipuuhat.

ps. Mutta tokihan tähän kaikkeen sanomaani voi ja pitää suhtautua varauksella, koska en varmastikaan säälittävänä sinkkuyksinhuoltajana voi tietää miehistä tai parisuhteista mitään.




1 kommentti:

  1. Mä niin tiiän nuo analysoinnit! Oon ammattilainen niiden suhteen :D Ja sen voin kertoa, että kaikki se vaan saa pään sekaisin.
    Ja tuo juoruilu on myöskin totta... olis ihan kamalaa jos joku mies puhuis yhtä yksityiskohtaisesti minusta kun mitä itse saatan heistä puhua... tai mistäs sen tietää vaikka ne tekiskin niin?
    Melkoista analysointia, miks naisten pitää olla niin monimutkaisia? :D

    VastaaPoista