tiistai 19. kesäkuuta 2012

....

Ei niin kertakaikkisen mitään oikeaa asiaa. Saatte kuvia ja hajanaisia ajatuksia ehkä niihin kuviin liittyen.

Tällaisista päivistä me tykätään

Ollaan viime päivinä vietetty paljon aikaa äidin luona, minä ja kissa siis. Kissalla on tekemistä ja minä saan keskittyä olemiseen, kun kissa ei raavi ovea ja vaadi jatkuvaa ulkoilutusta.

Pääsiäisenä äidin luona. Kissa kävi taittelemassa narssissit uuteen uskoon.

Juhannus lähestyy, eikä mitään suunnitelmia ole. En usko joutuvani (pääseväni) vielä silloin synnyttämään, mutta ajatus mökkeilystä pitkän matkan takana, ties missä korvessa, ei-ajokuntoisten ihmisten seurassa ei houkuttele. En halua ottaa sitä riskiä, että h-hetkellä ensimmäinen huolenaiheeni on se, miten pääsen ajoissa sairaalaan.

Juhannus 2011. Tuollaisia juhannuksia tuskin enää tulee, ehkä en jää kaipaamaankaan, en tiedä.

En jaksa ymmärtää, miksi niin paljon täysin käyttökelpoista tavaraa heitetään roskiin. Poden huonoa omatuntoa siitä, etten tarpeeksi aktiivisesti jaksa enää käydä tonkimassa roskiksia ja pelastamassa tavaroita, joita joka itse tarvitsen tai voin laittaa kiertoon. Tehkää ihmiset palvelus itsellenne ja kaikille, kurkatkaa edes ohimennessänne sinne roskalavalle tai roskakatokseen jätettyyn pahvilaatikkoon, saatatte yllättyä iloisesti.

Beibille dyykattu keinuhevonen. Joutunee hetken vielä odottelemaan oikeaa aikaa ja ikää, mutten voinut jättää ottamatta.

Huonoa omatuntoa poden myös niistä kaikista asioista, mitä äitiyslomalla muka piti ehtiä. Pah, olkoot. Virkattu peitto valmistui sentään, mutta näkisittepä sen keskeneräisten käsitöiden vuoren.


Käsitöitä on tehty, kera pikku apulaisen

Lisää dyykattua. Mummolafiilis<3

Maha kasvaa. Ja paino. Tarvitseeko minun sanoa muuta? Nyt alan jo tahtoa tästä eroon, haluan oman vartaloni takaisin ja hallinnan kropastani. Siltikin, vaikka tätä palloa ja sen sisältöä rakastankin.


Pakollinen mahakuva

Paljon laiskoja päiviä ja suloisista suloisin tyttöni 

1 kommentti:

  1. Oon lukenut heti aijemmin kirjoittamasi postauksen mutta vauva sylissä on niin hankala kommentoida. :D Siitä johtuu kommentoimattomuuteni.

    Oon itekkin kova tavaradyykkaaja. Tai siis olin. Nyttemmin Ville käskyti että ei ole enää tuomista mitään huonekaluja roskiksesta meille. Tosin lehtiä käyn vähän väliä tonkimassa joskos sieltä löytyis vaikka Image tai vaikkapa Seiska! Tuo keinuhevonen oli todellinen löytö, jos löytäisin vastaavaa roudaisin myös kotiin enkä ehkä paljastaisi heti VIkelle että se on löydetty. Hehehe.

    Kissasi on suloinen. <3

    Niin edelliseen postaukseen kommentoisin nyt sen verran että ei helkkari typeriä ihmisiä!! Jos sinä oot sanonut vielä että älkää tuoko koiri akissan lähelle niin luulis tajuavan hitaammankin tyypin. Ja sekin yks äijä alko sinuu ja kissaasi uhkaileen laskulla vaikka olit kieltäny heitä tulemasta lähelle.. Just joo. Mekin aina kysytään että saako tulla moikkaamaan. Yleensä myös muiden koirien omistajilta ei pelkästään ulkoilevien kissojen.

    VastaaPoista