torstai 27. marraskuuta 2014

Nopea yhteenveto ajatuksistani

Vajaan kolmen tunnin yöunien, kahden valtavan kahvikupillisen ja melkein ällöttävän terveellisen aamupalasmoothien jälkeen istuin bussissa, mieleni ollessa yllättävän zen olosuhteisiin nähden. Ok, ulkona tihuutti vettä ja paksu villatakki takin alla oli ehkä liikaa, mutta koin silti voittajafiiliksiä ollessani niinkin hyväntuulinen. Ja sitten se iski, se haju. Jumalauta, joku on pieraissut. Pieraissut täpötäydessä aamubussissa! En ihan äkkiä keksi mitään ällöttävämpää kuin haistella sitä tunkkaista lemua melkein koko loppumatkan. Zen oli poissa ja vitutti. Kuka ***** piereskelee bussissa, ihan oikeasti?
 
 
Aiheesta kolmanteen. Olen taas aktivoitunut käsitöiden saralla. Asusteita ja kodin tekstiileitä on parin viikon aikana valmistunut kiitettävää tahtia, ottaen huomioon kohtuullisen suuret määrät koulutehtäviä joita samalla on ollut pakko vääntää. Vuorokauden tunnit ovat aika vähissä, mutta niin kai ne ovat aina. Poikanen on innostunut käsitöistä myöskin. Kaivaessani puikot ja langat esille, vaatii hänkin oman keränsä lankaa ja alkaa kieputtaa sitä mitä mielikuvituksellisimmille solmuille, sitä on hauska salaa seurata.
 
ps. Onko se(kin) vanhuuden merkki, että vuodet eivät enää tunnu pitkiltä? Lapsena viikko oli ikuisuus, kuukaudet jo lähes absurdeja aikamääreitä. Nyt jokin vuoden päästä tapahtuva ei tunnu edes kaukaiselta. Tiedän, että ihan kohta se hetki on jo tässä, hyvä kun silmää ehtii räpäyttämään.
 
ps. vol2. Minähän imetin lastani 2v 2kk (tästä olen erittäin ylpeä ja edelleen mielessäni usein taputan itseäni olalle tämän suorituksen johdosta). Minusta on silti hämmentävää, että edelleen tissini tuottavat maitoa. Ei tietenkään mitenkään paljon, mutta vähänkin napakammin kun tissistä nappaa kiinni, niin maidolta ei voi välttyä. What, eikö tämä koskaan lopu, minkä loistavan lehmän maailma minussa menettikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti