tiistai 30. lokakuuta 2012

Sensuuri pelaa vielä toistaiseksi

Olen hetkisen jo pohtinut pitäisikö laittaa pystyyn oma blogi kaikelle valitukselle ja ketutukselle ja muuten vain kärkkäille mielipiteilleni. Yritän ihan tietoisesti karsia pahimpia "ette osaa mitään, saakelin taliaivot, antakaa ku mä kerron miten asiat pitäs hoitaa" -aiheita, jotten antaisi itsestäni liian ylimielistä ja kaikkitietävää kuvaa. Mutta aivot alkavat kiehua, kun en pääse laukomaan mielipiteitäni kaikista maailman epäkohdista (niitä on paljon!) joita päivittäin kohtaan.

Toisaalta, jos antaisin aina etukäteisvaroituksen tyyliin "nyt kiehuu, teksti sen mukaista", eikö vastuu tekstin aiheuttamista reaktioista siirry silloin lukijalle itselleen? Mene ja tiedä.

Btw, pakko jakaa tämä ällö-osaston juttu teidän kanssannne. Jokainen nainen (no ainakin suurin osa) tietää miten veemäinen vaiva on hiivatulehdus tuolla alakerrassa. Nyt kun on tullut testattua sama vaiva rinnoissa, kiitos lapsen sammaksen ja imetyksen, voin kertoa sen olevan jopa astetta kamalampaa. Ainut plussa rintojen kohdalla on se, että niitä voi suht julkisestikin pahimman kutinan iskiessä raapia.

Tällaista meille tänään. Nyt tavarat kasaan ja kohti synkeää syysaamua.

2 kommenttia:

  1. Päivitä ihmeessä ne kunnon avautumiset ja vitutukset täällä. Tai jos meet jonnekkin muualle niin telz me kanssa? :)

    Tuohon aijempaan vauvan nukkumattomuuten mulla ei ole mitään henoja vinkkejä. En voi sanoa muut akun että Tsemppiä ihan tosi tosi paljon. Itse saman kokeneena tiedän miten kamalaa se on. Vaikka vauva onkin rakas ja maailman napa niin silti oma pää ei sitä nukkumattomuutta kestä. Meikä on pistänyt Ketaleen kerran jso toisenkin pinnasänkyynsä huutamaan kun ei vaan pystynyt sitä pitämään kokoaikaa sylissä ja väsytti niin. Siellä sitten huusi hetken yksinään kun itse vollotin omalla sängylläni elämän kurjuutta.

    Ketuhan alkoi nukkua päiväunia ainoastaan rattaissa yhdessä vaiheessa. Ensin täyttä huutoa pukemisen ajan ja vielä rattaissakin mutta jonkun kymmenen minuutin kuluttua tapahtui nkahdus joka jatkui niin pitkään kun vaunut jatkoivat liikkumista. Siitä nuo päikkärit meillä lähtivät. Nyt vaunut voivat olla jopa paikoillaan. <3

    Hyviä kropanpalautus hetkiä. Itse vetäisin eilen paketillisen joulusuklaata. Kuin kauppiaat tietäisivät naisellisen pehmeyden lämmittävän talvella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh, mä varmaan päivitän ne pahimmatkin skitsoilut ja vitutukset jatkossa tänne. Ehkä aina jollain tietyllä otsikolla varustettuna, että kansa ymmärtää varoa jos/kun ei halua lukea tai ei osaa olla vetämättä herneitä neniinsä mun mielipiteistä. Jos jätän kaikki ärhentelyt pois, niin tästä blogista tulee liian lattea, mä tykkään ärhennellä, ainakin pääni sisällä.

      Kropan palautus on toistaiseksi jäissä, pulla on parempaa kuin porkkana.

      Poista